Diëtist Zonder Dieet

Gezond eten zonder schaamte, stress en schuldgevoelens.

Diëtist Zonder Dieet staat voor:

Een gezonde relatie met eten waarin voldoening centraal staat.

Een gezond voedingspatroon dat je vol kunt houden.

Vrij van schaamte & schuldgevoelens rondom eten.

Focus op het creëren en behouden van gezonde gewoontes.Mijn naam is Carlijn Appel en ik ben 32 jaar. In 2012 studeerde ik af als diëtist na een 4-jarige HBO opleiding (Voeding & Diëtetiek) te hebben gevolgd aan de Haagse Hogeschool. Mijn praktijk is een veilige omgeving voor iedereen die zijn/haar relatie met eten wil verbeteren en/of meer wil leren over voeding en gezondheid zonder dat de focus direct op afvallen hoeft te liggen. Gezondheid is van vele factoren afhankelijk en enkel focussen op gewicht is lang niet voor iedereen een duurzame oplossing. Bij mij in de praktijk staat het creëren van gezonde gewoontes op een flexibele, ontspannen en vooral persoonlijke manier centraal. Ik ben ervan overtuigd dat gezond eten een stuk minder ingewikkeld hoeft te zijn dan onze dieetcultuur je wil laten geloven.arrow_drop_up arrow_drop_down