Stop met diëten en leer weer 'normaal' eten | Diëtist Zonder Dieet
arrow_drop_up arrow_drop_down
Stop het eeuwige diëten

Stop met het eeuwige diëten.

En leer weer normaal eten.

Stop het eeuwige diëten.

En leer weer normaal eten.

Heb je ondertussen elk dieet al een keer geprobeerd en ben je het zat om elke maandag weer van voor af aan te moeten beginnen? Ben je er klaar mee dat je leven grotendeels beheerst wordt door diëten, stress rondom eten en schuldgevoelens wanneer je wat lekkers eet?

Het leven is te kort om continu op dieet te zijn of te denken dat je op dieet moet. Ik help jou het eeuwige diëten loslaten.  


Een gezonde relatie met eten waarin genieten centraal staat.

Een gezond voedingspatroon dat je vol kunt houden.

Vrij van schaamte & schuldgevoelens rondom eten.

Focus op het creëren en behouden van gezonde gewoontes.

Wordt jouw leven
beheerst door diëten?Mijn naam is Carlijn Appel en ik ben 29 jaar. In 2012 studeerde ik af als diëtist na een 4-jarige HBO opleiding (Voeding & Diëtetiek) te hebben gevolgd aan de Haagse Hogeschool. Mijn praktijk is een veilige omgeving voor iedereen die zijn/haar relatie met eten wil verbeteren en/of meer wil leren over voeding en gezondheid zonder dat de focus direct op afvallen ligt. Een goede gezondheid is van vele factoren afhankelijk en enkel focussen op afvallen is niet voor iedereen de oplossing. Ik geloof niet in diëten als oplossing voor de lange termijn. Bij mij in de praktijk staat het creëren van gezonde gewoontes op een flexibele, ontspannen en vooral persoonlijke manier centraal.

 

Cookie verklaring