OPENINGSTIJDEN

Woensdag: 08:30 - 17:00 uur

Donderdag: 14:00 - 21:00 uur

Vrijdag: 08:30 - 15:00 uur

Mijn praktijk zit gevestigd in sportschool Dynamic Motion
te Oude-Tonge (tramweg 25).ONLINE / HUISBEZOEK

Middels videogesprekken kan ik je ook online begeleiden. Ik gebruik voor deze videogesprekken het programma Google Meet. Een makkelijk programma waarvoor jij niets hoeft te downloaden en geen account voor aan hoeft te maken.

Daarnaast is het ook mogelijk dat ik bij je thuis langskom wanneer het niet mogelijk is om naar de praktijk te komen. Houd rekening met een toeslag van € 19,-. Ik doe geen huisbezoeken buiten Goeree-Overflakkee

  • Iedereen in Nederland krijgt 3 uur dieetadvies vergoed vanuit het basispakket (wordt eerst verrekend met het eigen risico). Geen eigen risico voor kinderen tot 18 jaar.
  • Rechtstreekse declaratie bij je zorgverzekeraar, je hoeft zelf dus geen facturen te betalen en in te dienen.
  • Een diëtist is direct toegankelijk, je hebt géén verwijsbrief van je huisarts of specialist nodig (ook niet om consulten vergoed te krijgen).
  • Plan direct je afspraak in in mijn agenda. 
  • Consulten kunnen online, telefonisch of in mijn praktijk in Oude-Tonge plaatsvinden.
  • Indien nodig kan ik als diëtist medische drinkvoeding voorschrijven die ook vergoed wordt door je zorgverzekering.
  • Na het intakegesprek ontvang je binnen 3 dagen een persoonlijk voedingsschema dat volledig aansluit op je doel en persoonlijke situatie.  

TARIEVEN

Consult per kwartier €19,-

In de praktijk is hiervan afgeleid:

- 1e consult (5 x 15 minuten) €95,-

- 2e consult (2 x 15 minuten) €38,-

- lang vervolgconsult (3 x 15 minuten) € 57,-

- kort vervolgconsult (1 x 15 minuten) € 19,-

- toeslag voor huisbezoek € 19,-

- niet (tijdig)* afgezegde afspraken per kwartier € 19,- 

*Minimaal 24 uur van te voren.

VERGOEDINGEN

Vanuit je basispakket krijg je standaard 3 uur dieetadvies vergoed.* Dit geldt voor iedereen. 3 uur dieetadvies staat gelijk aan ongeveer 4 consulten (inclusief intakegesprek). Afhankelijk van een eventuele aanvullende verzekering heb je recht op extra vergoeding.

*Wordt eerst verrekend met het verplichte eigen risico. Voor kinderen tot 18 jaar hoeft geen eigen risico betaald te worden.


KETENZORG

Ben je bekend met diabetes type 2, verhoogd cholesterol (incl. medicatie), hoge bloeddruk en/of COPD en kom je hier regelmatig voor op controle bij de praktijkondersteuner of huisarts? Mogelijk heb je kans op vergoeding vanuit de ketenzorg. Dit betekent dat je geen eigen risico hoeft te betalen en dat je recht heb op meer vergoeding dan de standaard 3 uur vanuit het basispakket.

Plan direct je afspraak in:

Vragen? Laat het me weten!