OPENINGSTIJDEN

Woensdag: 08:30 - 17:00 uur

Donderdag: 14:00 - 21:00 uur

Vrijdag: 08:30 - 14:00 uur

Mijn praktijk zit gevestigd in sportschool Dynamic Motion
te Oude-Tonge (tramweg 25).ONLINE / HUISBEZOEK

Middels videogesprekken kan ik je ook online begeleiden. Ik gebruik voor deze videogesprekken het programma Google Meet. Een makkelijk programma waarvoor jij niets hoeft te downloaden en geen account voor aan hoeft te maken.

Daarnaast is het ook mogelijk dat ik bij u thuis langskom wanneer het voor u niet mogelijk is om naar de praktijk te komen. Houdt rekening met een toeslag van € 19,-. Ik doe geen huisbezoeken buiten Goeree-Overflakkee

TARIEVEN

Consult per kwartier €19,-

In de praktijk is hiervan afgeleid:

- 1e consult (5 x 15 minuten) €95,-

- 2e consult (2 x 15 minuten) €38,-

- lang vervolgconsult (3 x 15 minuten) € 57,-

- kort vervolgconsult (1 x 15 minuten) € 19,-

- toeslag voor huisbezoek € 19,-

- niet (tijdig)* afgezegde afspraken per kwartier € 19,- 

*Minimaal 24 uur van te voren.

VERGOEDINGEN

Vanuit je basispakket krijg je standaard 3 uur dieetadvies vergoed.* Dit geldt voor iedereen. 3 uur dieetadvies staat gelijk aan ongeveer 4 consulten (inclusief intakegesprek). Afhankelijk van een eventuele aanvullende verzekering heb je recht op extra vergoeding.

*Wordt eerst verrekend met het verplichte eigen risico. Voor kinderen tot 18 jaar hoeft geen eigen risico betaald te worden.


KETENZORG

Ben je bekend met diabetes type 2, verhoogd cholesterol (incl. medicatie), hoge bloeddruk en/of COPD en kom je hier regelmatig voor op controle bij de praktijkondersteuner of huisarts? Mogelijk heb je kans op vergoeding vanuit de ketenzorg. Dit betekent dat je geen eigen risico hoeft te betalen en dat je recht heb op meer vergoeding dan de standaard 3 uur vanuit het basispakket.

Heb je vragen of wil je 

een afspraak maken?