Pastaschotel met gehaktballetjes, gegrilde paprika en buffelmozzarella
Mac and cheese 2.0
Snelle pasta met wokgarnalen
Klik hier voor uitleg over mijn portiegroottes, productkeuzes en waarom ik geen voedingswaarde (o.a. calorieën) bereken.
- 300 gram (volkoren) spaghetti
- 2 bakjes wokgarnalen met knoflook
- 350 gram haricot verts
- bakje zeekraal
- olie om in te bakken
- Kook de spaghetti zoals beschreven op de verpakking.
- Dop de haricot verts en kook in ca. 7 minuten beetgaar. Kook de laatste 2 minuutjes de zeekraal mee.
- Wok de garnalen in een scheutje olie en voeg voor de smaak eventueel een klein klontje boter toe. Voeg naar smaak peper en zout toe (beetje afhankelijk van hoe sterk de garnalen gekruid zijn).
- Voeg tot slot de spaghetti en groente bij de garnalen en meng alles goed door elkaar.
Eet smakelijk!